Container- och loppisfynd

Fynd från loppis

På landet visade mamma mig vad hon fyndat under områdets grovsoppsupphämtning. En kaffeburk i plåt och en gul kopp. Folk är för duktiga på att slänga fina saker. Tur att det är någon här som är uppmärksam och samlar upp dom innan dom åker iväg till tippen. På den närliggande loppisen rotade jag fram äppelkoppen som också den nu fått ett nytt hem!

5 reaktion på “Container- och loppisfynd

 1. åååh jag vill på loppis!! tänk när man står där, nerböjd över alla dessa små rangliga bord som är fyllda av så mkt ”skräp” Men vipps så får man syn på någon vacker (oftast ganska onödig) pryl som man bara måste ha och som faktiskt sätter guldkant på dagens utflykt! sommarkänsla!!!!!!!

  • Molly: Haha Molly jag förstår precis den där känslan du suktar efter. Helt klart sommarkänsla! Jag håller tummarna för att du hittar en sån där vacker onödig pryl som du bara måste ha och som sätter guldkant på utflykten på bakluckeloppisen du skulle på! 🙂

   Kram
   /Johanna

 2. Vår brf hade containers förra veckan. Precis framför näsan på mig grävde en granne fram en gammal jordglob från containern. Jag höll på att sno den från grannens händer. Ville ju ha den själv!

  • Hallakulle bygger bo: Wow, en jordglob. En sådan ska jag äga någongång, det är ju fruktansvärt snyggt (och kul och praktiskt och lärorikt). Synd att du inte fick tag på den. Vår förening brukar ha en container med jämna mellanrum men eftersom jag är nyinflyttad har jag inte fått va delaktig i att slänga och plocka upp saker i och ur den än.. Men snart så!

   Kram
   /Johanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *