Fynd på Campus-Kupan

kanna

Jag är tillbaka i Växjö efter en minst sagt inspirerande och rogivande helg hemma i Stockholm och jag har en glad upptäckt att delge. Röda Korset’s Kupan finns här på Campus, ”Campus-Kupan” ligger bara några husnummer bort från min bostad och hur sjuttsingen har jag kunnat missa detta?!  Jag är mycket frågande till detta fenomen men såklart sprang jag dit så fort nyheten nådde mig och fyndade en kanna för ynka 15 kr. Glad är jag!

7 reaktion på “Fynd på Campus-Kupan

 1. Jag blir bara så himla glad när jag får en kommentar från någon ”ny”! Och faktiskt lite extra glad för yngre läsare! Vilken übertjusig blogg du har! Jag tittade bara snabbt men ska läsa mer om en stund. Vi hade hela hemmet fullt av teak och 60-tal för några år sedan, det kan man inte tro när man ser det nu. Men det är ju det som är charmen med inredning, några snabba byten och scenen ser helt annorlunda ut!

  Tack för besöket!

  Lena

 2. Kul att läsa att Campus-kupan finns kvar! =)

  Jag läste medie- och kommunikationsvetenskap. Bodde på Stallvägen 27… De byggde galet mycket under åren jag pluggade (00-05). Glasen hoppade i köksskåpen pga att de sprängde berg mest hela dagarna.

 3. Söt kanna! Sommar.
  Gillar också ditt berså fat! Dom är så glada. Har ett gäng här hemma i hyllan och de lyser verkligen upp våra dagar.
  /Lina

 4. Nämen, tänka sig, ja hur kunde du ha missat den? Farligt att bo så nära en second hand butik… 😉

  Jepp, här är det snabba svängar i humöret när man pysslar. Nu är jag iaf på G igen med ny färg 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *