Pinnstolar = loppisfynd nummer 1

Nu kunde jag inte hålla mig längre. Ska inte säga att jag berättade om, men jag nämnde att jag har vart på en STOR loppisrunda härom sistens. Prio nummer ett under rundan va att hitta ett gäng stolar och det tycker jag att jag lyckades alldeles fenomenalt bra med. Rustningen inför flytten hemifrån har börjat!

Jag hittade alltså fyra stycken pinnstolar som jag föll direkt för. Min plan från början va att hitta redan målade stolar så att jag kan måla om dom i den färg jag vill ha men när jag såg dessa fyra omålade så slog jag till. Okej, dom är inte helt omålade. På två av dom har någon vart och kladdat brun färg på överliggaren (jag antar att det inte har vart så från början även om antikhandlaren påstod att han trodde det). Överliggarna har jag tänkt måla om, dom blir nog vita.

Jag blev själv förvånad över hur pass fina dom blev efter att jag skrubbade och gjorde ordentligt rent med en svamp och sedan oljade in med lite teak-olja. Ser ut som nya fast med lite snygga slitningar. 70kr styck va allt jag gav för dessa underbara pinnstolar från Edsbyverken!

7 reaktion på “Pinnstolar = loppisfynd nummer 1

  1. Hur fina som helst! Du tror inte det går att få bort den svarta färgen på något vis, så att du får fyra, fina teakstolar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *