Barnslig enkelhet

roommate

Jag har kommit fram till en sak. Jag har kommit fram till att jag egentligen är fruktansvärt barnslig. Jag har även kommit fram till att man nog skulle kunna kalla min inrednigsstil barnsligt enkel. Kanske kategoriseras de här hängarna något väl barnsliga med det är någonting här som tilltalar mig. Kanske är det färgerna, kanske är det materialet eller kanske rent utsagt mönstrena? Jag vet inte men i ett barnrum hade de utan tvekan haft en given plats.

Hängarna säljs i den danska webbutiken Roommate.

roommate02

11 reaktion på “Barnslig enkelhet

  • Jossan: Hej Jossan, det verkar inte som att det är väldigt dyrt att beställa från Roommate. Vad jag kan bena ut är frakten gratis vid beställning över 500 danska kronor!

   Kram
   /Johanna

 1. Ja, vi hade en lärorik lektion idag och imorgon blir det en till! Har beställt de flesta böckerna nu tror jag, men hör av mig om jag kommer på att jag missat nån 🙂 Jag trivs jätte bra! Vad gör ni nu? Man ser er ingenting! Kram

 2. Tack så mycket för grattishälsningen:) Barnsligt är ju kul:) för mig betyder det livfullhet utan en massa krav & att vara sig själv! Hängarna var ju ursöta!

  Kram Anna

 3. Pingback: En mammas dag - Weronica » Kids * fyra: Vecka 39

 4. Pingback: Ugglekrok nr2 | Johanna.B

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *