Plastmattor som står emot det mesta

Plastmatta för inne- och utomhusbruk

1. Plastmattan ”Rudolf” från Mattconcept, från 295kr – 2. Plastmatta från Brita of Sweden, 70 x 220 cm 1200kr – 3. Plastmatta från Brita of Sweden, 70 x 220 cm 1200kr – 4. Plastmatta ”Prick”, från 273kr på Mattexpo.se5. Plastmattan ”Rudolf” från Mattconcept, från 295kr – 6.Plastmatta ”Savanne” från KJ Design, från 185kr på Nylanders mattor7. Plastmatta ”Ränder” från Ellos, 70 x 200 cm 399kr

Lägger man ut en trasmatta eller en matta vävd av plast på balkongen eller uteplatsen blir det genast hemtrevligt och lite mer ombonat. Det finns en helt gäng fina plastmattor med grafiska motiv att botanisera bland, både till ett bra pris och i en lite högre prisklass. En uppstickare bland tillverkarna är Brita of Sweden och bland de trogna långkörarna finns plastmattemästaren Pappelina.

Fler inlägg om platsmattor och balkong:
Plastmattor med orientalisk klass
På den lilla balkongen
Gul liten bricka att servera frukost på

Fler tips från Johanna Billingskog

8 reaktion på “Plastmattor som står emot det mesta

 1. Jag har faktiskt slagit till på en plastmatta till balkongen i år. Har funderat länge på trätrall eller något sånt..men mattan var så fin! Randig och färgglad från indiska, där de har många fina!

 2. Som småbarnsförälder är jag ett big fan of plastmattor 😉 Jag har både i köket och i hallen. Den i hallen skulle jag gärna byta ut mot den gula med prickar som du visar här ovan. Jättefin! Hoppas du har det bra i skärgården! Kram Anna

  • Anna: Det måste va suveränt att bara kunna torka av när barnen råkar kladda. Ett bra bevis på att dom fungerar lika bra inne som ute! Helgen i skärgården va suverän, skinande sol och bara toppen!

   Kram
   /Johanna

 3. Pingback: En nyhet: Balkong! | Johanna.B

 4. Pingback: Orientaliska plastmattor | Johanna.B

 5. Pingback: Plastmattor | Johanna.B

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *