Min belysning #2

”Stickan” från Belid, 570kr på Ljushuset. Finns i flera färger.

Min avsaknad av sänglampa kvarstår. Alla loppisar jag vart på har slutat utan resultat, som ni säkert vet vid det här laget. Jag tog mig i kragen och surfade lite strött. Och det är klart jag hittar den perfekta lampan till ett perfekt pris.

Belid är det som står för tillverkningen av lampan ”Stickan”. I Stockholm sprang jag runt i ett dussin lampaffärer utan resultat där heller. Tills jag beställde den direkt från leverantören genom Ljushuset. Inte har jag sett den i verkligheten men det känns lovande ändå. Efter nästa Stockholmsbesök får den fara med mig till Växjö!

6 reaktion på “Min belysning #2

 1. Åh vilka härliga lampor du bjuder på… den svart/vita huslampan i förra inlägget var såååå snygg, hade velat ha 2 sådana i hallen hängades på rad, vi har en såå ful spotlightgrej där! ha det fint

 2. Den ser jättefin ut! Ska spana in Ljushuset. De kanske har något för mig med.

  Kram
  MissStorm
  Ps: Du får bli en dekoratör som gör fint inne i butiken bara. Det behöver vi inte förbjuda… 😉

 3. Hanneles jul:

  Det är väl det mest optimala, med sänglampor på väggen, men jag bor i studentlägenhet där vi inte får göra hål i väggarna. Jag vill försöka skruva och borra så lite som möjligt för att slippa återställa eller åka på att bli skyldig att betala när jag flyttar härifrån! Därför tyckte jag det kunde vara bra med en lampa stående på golvet!

  Kram
  /Johanna

 4. Haha… Ja, jag hoppas det. 😀
  Nu gäller det bara hålla tummarna att sina julklappsköpare läser ens blogg. 😛

  Fin lampa förresten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *