Å himlen är blå

bla

1. Servetter i Gunilla Axéns mönster ”Moln”, 45kr i Moderna Museet Webshop2. Kopp och fat, ”The streets of New York” av Nicholas Lovegrove och Demian Repucci, 200kr på Moderna Museet Webshop3. ”Billy” från IKEA, 399kr – 4. Bok ”Barbapapas teater”, 90kr på Inreda.com5. Soptunna ”Push” från Åhléns, 299kr – 6. KitchenAid, 5995kr på Inreda.com

Jag har en känsla av att färgen som skulle kunna ta över vårens gula och gröna mycket väl kan vara blå. Jag har länge tagit avstånd från den men på senaste tid har jag mer och mer börjat lägga märke till den och faktiskt ibland uppskattat den!

För många år sedan, när jag va liten flicka (!), hade jag allt i blått och mycket hemma va i blått. Kanske är det därför jag tagit avstånd från den, eller? Många produkter har nu kommit i en klarblå färg, se bara på klassikern Billy från IKEA. Som himlen och som havet, vad mer kan man önska?

7 reaktion på “Å himlen är blå

 1. Ja, blått är verkligen en snygg färg. Men jag är verkligen o-blå. Äger nästan inte en enda blå sak. Jag vet inte varför egentligen… Borde tänka om!

 2. Hmm…fick för mig att jag redan hade svarat på ditt inlägg. Men tydligen inte hehe 🙂

  Va roligt för dig, då är det bara ett år kvar på din linje sen blir det marknadsföring för hela köret 🙂
  Det är roligt med Marknadsföring, ett kreativt ämne det där. Har iof aldrig läst det på djupet.kommer du plugga kvar där nere då eller beger du dig hem?

  Hemlisar :D…perfekt. Lycka till med dom. Hoppas det är något vi kan få vara med om och se 🙂 Om inte så är det ju bra iallfall så klart 🙂

  Vad har du annars för hobbies?

  Ha en trevlig dag 😀 hoppas du fick mycket gjort. Själv har jag inte fått något gjort idag. Råkade sova bort halva dagen. Men väl behövd!;)
  kramar

 3. Pingback: Mormor | Johanna.B

 4. Pingback: Himmelskt blått, sov så gott | Johanna.B

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *