Borta bra, inte alltid hemma bäst

Efter en helg i Nice känns det sisådär att åter befinna sig i ett ständigt mörkt Stockholm. Mitt mål nu är att skriva in roliga äventyr lite här och var i kalendern för att orka hålla modet uppe. Spännande blir det redan nästa vecka för då kommer det nya produkter i shoppen. Jobbar på som bara den för att få klart allt nu inför släppet.

Så, skriv in 27 oktober i era kalendrar! (Eller anmäl dig till månadsbrevet, som andra gjort, så slipper du själv hålla reda på det)!

5 reaktion på “Borta bra, inte alltid hemma bäst

  1. Vad härligt med en resa sådär på hösten! Du hittar säkert snart något nytt att se fram emot. Vilken fin bild du tagit! Jag gillar sängbordet skarpt, mina föräldrar hade sådana när jag var liten 🙂 Synd bara att de inte har dom kvar.

  2. Linda: Sängbordet hittade jag på en antikhandel uppe i Dalarna. Damen skulle bara ha 50kr för det så det va ingenting att tänka på, bara att slå till. Det är så otroligt praktiskt med lådan och den lilla hyllan under, får plats med det mesta som behövs. Synd att dom inte finns kvar hos dina föräldrar..

    Ulrika och Anna: Tack för lyckoönskningarna, det är inte långt kvar nu. Börjar nästan bli lite nervös.. 🙂

    /Johanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *