Nytt år nya sängkläder

Finns det någonting bättre än nya sängkläder?

Jag har precis bäddat med nya sängkläder. Sådana där mjuka och lite frasiga nya lakan. Dessutom ligger där i påslakanet ett gigantiskt täcke. Hela paketet fick lilla jag i julklapp av sambon Love. Jag har en liten fråga, någonting jag länge funderat på. Varför finns det så ont om sängkläder till dubbelsäng? Är det singel-Sverige som tagit över, för överallt jag tittar finns bara en uppsjö sängkläder för enkelsängar..

4 reaktion på “Nytt år nya sängkläder

  1. Hehe, jag vet inte, men kanske för att så många är täckestjuvar om natten. Hos oss är det nödvändigt med varsitt enkeltäcke för annars drar vi åt varsitt håll. =)

  2. Ja, vi har faktiskt inte alls så stort utbud när det gäller dubbeltäcken. Men det är faktiskt inte så många som har det heller. Om vi skulle dela täcke så skulle det bli slagsmål 😉 Fast det är ju mysigt! Men jag har vissa små ”måsten” när jag ska sova, måste ha lite täcke mellan knäna, så att dem inte är mot varandra 😉 osv, haha. Må bäst! Kram

  3. vi har alltid kört med dubbeltäcke o det är ju supermysigt tycker jag.
    jag har hittat bra dubbellakan på Åhlens, ikea, himla och orla Kiely, Visst är utbudet lite snävare men det finns mycket fint ändå tycker jag.

  4. utbudet är säkert litet på grund av att många vill ha ett eget täcke o rulla in sej i. grymt tråkigt o inte alls lika mysigt o romantiskt som att dela… 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *