Plats för stilleben

Vi kan äntligen bocka av ett projekt på listan. Projekt borra upp saker på väggarna är avklarat. Tv, tavla och gitarr har nu fått fina platser. Tyvärr är väggarna här riktiga hårdingar, betong rakt igenom så det blev som sagt ett litet projekt att få upp prylarna. Men nu kan vi äntligen njuta när ni tittar upp på våra vita, tidigare kala, väggar. Stilleben råkar va dagens tema på inspirationsfabriken. Nu har vi fått en fin plats för sådana på sideboarden. En bra plats för framtida juldekorationer kanske?!

8 reaktion på “Plats för stilleben

  • LeiaMia: Tack så mycket! Är också mycket förtjust i gitarrerna som är sambons. Hans gitarrlager är ganska stort men i vår lilla lägenhet fick det räcka med en upphängd och en stående på golvet. Drömmen är ju såklart att kunna ge dom ett eget rum! 🙂

   Kram
   /Johanna

 1. Åh, älskar den lilla skålen med gröna löv på. Min sambos föräldrar har tallrikar med samma motiv som de har förstört genom att tvätta dem i diskmaskinen. Det borde vara straff på det!

  • Bella: Det borde det verkligen vara straff på, stackars tallrikarna! Fick några assietter i studentpresent för några år sedan men dom tas väl om hand även om jag tycker det är viktigt att dom används och inte bara blir liggandes!

   Kram
   /Johanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *