Slipat och klart

Visst har jag hintat lite (eller mycket) om att det sker saker på landstället. Det har jag. Men än har jag inte visat något så här kommer en första titt. Vi har slipat och gjort golven fina så nu är dom sådär fantastiskt sköna att gå på, precis som hemma! Det har hänt och håller på att hända en hel massa annat också. Bara vänta och se..

9 reaktion på “Slipat och klart

 1. Hej!
  Vad fint! Hittade din blogg nyss via en annan blogg… Älskar fåtöljerna som du har! Letar och letar efter något till vardagsrummet och skulle gärna hitta nåt liknande de du har. Men de är, förmodar jag, några äldre fåtöljer som du hittat? Eller har jag sån tur att du vet var de finns att köpa? Fin blogg!
  Mvh
  Anna

  • Anna: Hej Anna!

   Fåtöljerna är, precis som du säger, några gamla som vi skrapat ihop. Den höga bakre i bild är väldigt gammal och har stått i huset sedan jag va liten men sen klätts om. Vad jag minns är det en typisk 70-talare med stickigt orange/rött slitet tyg. Den lite lägre vita fyndades på Blocket för många år sedan. Men det är en enkel modell, mycket möjligen IKEA eller liknande.

   Mitt råd är att spana runt på ställen som Blocket eller om du har nära till Myrorna eller Röda Korset. Den vita är också omklädd så man ska inte bli skrämd av fula tygklädslar. Det går alltid att göra någonting åt!

   Kram
   /Johanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *