Söndagsfrukosten, den bästa frukosten

frukost

Det finns åtminstone ingen annan frukost i veckan som någonsin kommer kunna mäta sig med söndagens långa goda frukost (i sängen). En bra uppladdning inför en kommande ny händelserik vecka. Sommaren fortsätter att hålla i sig så då fortsätter också jag att ploppa ut auktioner på Tradera. Några av dom går ut imorgon så skynda att ta en titt. Aldrig vet man när sommaren säger hej då, ännu en bra anledning att snabbt ta en titt.

På torsdag öppnar Saltå Kvarn butik i fina lokaler här på Södermalm, spännande. I samma veva sadlar Hemtex om och öppnar första butiken med nya konceptet på Götgatan, också det spännande. Men vad som verkligen ska uppmärksammas den här veckan, och tre veckor framöver, är barnen i det katastrofdrabbade Pakistan. På onsdag startar jag en insamling där 50kr per order, oavkortat, går till Rädda Barnen och deras katastrofarbete. Det är här någonting som är otroligt viktigt, vår hjälp behövs verkligen! Mer information kommer på onsdag.

3 reaktion på “Söndagsfrukosten, den bästa frukosten

  1. Åh det ska bli så spännande med Hemtex! Som tur är ska jag till Stockholm i helgen. Bäst att planera en bra rutt!!

  2. Jag tycker ditt mönster och dina produkter är fantastiska! Kommer det komma någon annan produkt? Jag skulle gärna se en bricka i sortimentet.

    • Dessi: Hej Dessi! Det kommer komma nya klöverprodukter nu under hösten. Ännu vill jag inte avslöja vad för sort men tyvärr inga brickor. Det är dock flera som har frågat efter just brickor så jag jobbar på att kunna ta fram det!

      Kram

      /Johanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *