Till det roligaste – klappinslagningen

1. Glitterlim från Granit, 49kr – 2. Hampasnöre 25m från Panduro, 29kr – 3. Etikett i papp från Granit, 5kr/st – 4. Fransare för presentsnöre från Panduro, 42kr – 5. Sigillstämpel från Panduro, 49,50kr – 6. Jultejp från Allrum, 119kr på Designonline.se7. Presentsnöre ”KALLT” från IKEA, 19kr – 8. Presentkartong från Granit, 59kr – 9. Presentpapper 3-pack från Granit, 79kr – 10. Etiketter från Lagerhaus, 19kr

Det roligaste jag vet under julen (och annars också) är att slå in paket och göra fint. När det lider mot jul brukar vi börja göra planer för hur årets paket ska se ut. Nu låter det väldigt avancerat men det behöver inte vara mer avancerat än att välja en färg eller ett litet tema. Senaste jularna vill jag minnas att vi haft bruna och naturfärgade paket, svart/vita paket och vita paket med rött snöre som tema. I år har vi inget givet tema men jag tror jag siktar på temat enkelt!

4 reaktion på “Till det roligaste – klappinslagningen

  1. Jag håller med! det är så kul att lägga tid på fina paket! I år sikta jag på svarta och vita och silver och någon röd med ett vitt mönster på.

    Trevlig helg!
    kRAM

  2. Jag är precis likadan. Jag älskar slå in julklappar och har alltid ett tema. Tycker det e så fint när alla ser likadana ut. Förra året körde jag på vitt och silver men i år blir de mer strikta i svart och beige.

    Ha det gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *