Tre (juliga) nyheter

Tre nyheter – rund bricka i rött, julkort och presentkort.

Jag utlovade att det skulle hända stora grejer idag. Nu är det idag och de stora grejerna har deffinitivt hänt. I shoppen finns nu tre nyheter. Den runda succé-brickan finns nu i en röd variant. Den röda brickan finns i en begränsad upplaga om 10st så vill du lägga dina varma höstvantar på en gäller det att skynda på. Hur många som finns kvar just nu kan du se här.

Kärleksfulla hälsningar som flyger kors och tvärs över jordklotet i juletider är knappast nyheter men mina julkort är rykande färska. De kommer i fyra olika varianter och kan köpas både styckvis och i 4-pack. Sa jag att de är tryckta på ett tryckeri som klimatkompenserar och att de är Svanenmärkta?! Sist med inte minst, presentkortet som gäller i hela shoppen och som kan köpas med valfritt belopp. Finns både som digitalt och i pappersformat med kuvert.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>