Fyra stycken Michelle

I torsdags gick flyttlasset för mamma och pappa. Köket börjar ta form och badrummet är näst intill färdigt. Köket från Kvik, inspirerat av det här med svarta och vita luckor, har nu åtminstone fått köksstolar som nu står där dom ska. Fyra vita franskt café-inspirerade stolar har tagit plats kring det nymålade vita träbordet. Återstår gör att installera spis, diskmaskin, diskho och att få köksbänken på plats. Lägenheten börjar ta form och det är lätt att se vilket fantastiskt kök det i slutändan kommer bli. Lovar bilder så fort rummet accepterar att en kamera kommer på besök!

Bilder: Sköna Hem (stolar från R.O.O.M.)

 

 

 

 

4 reaktion på “Fyra stycken Michelle

 1. Riktigt snygga stolar! Min mamma och låtsaspappa ska snart också flytta och mamma har bett mig om smakråd angående köksmöbler. Kanske ska visa henne dessa?

  Vad glad jag blir att du gillar det jag gjort med dina motiv. Självklart får du låna mina bilder och visa på din facebookgrupp 🙂 Det är bara roligt!

  Kram Anna

 2. Anna: Absolut gör det, dom är superfina och supersköna att sitta på. Finns som sagt på R.O.O.M. men kostar inte alls som alla deras andra möbler. Ligger på runt 1300st.

  Kram
  /Johanna

 3. Malin: Ja faktiskt, det har du helt rätt i. Dom är fantastiskt fina och lackade med matt lack så dom är sådär otroligt mjuka att ta på. Riktigt mysiga stolar om man nu kan säga så om en stol! 🙂

  /Johanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *