Glada tjejer gör glada saker

De glada tjejerna är Katarina Andersson, Kajsa Aronsson och Caroline Lindholm som finns att finna i en liten ateljé på Södermalm i Stockholm. Tillsammans utgör de ”Happy Stockholm”. Den lilla gruppen besitter många olika kunskaper och ägnar sig bland annat åt silversmide, textilier och stengods som ovan. De här små skålarna och muggarna som inspirerats av fruktträdens beskärda grenar har jag länge haft i min inspirationsmapp men nu kände jag att det var dags att plocka fram dom!

Bilder: happysthlm.se

5 reaktion på “Glada tjejer gör glada saker

  1. Tänk om jag kunde göra sådan snygga saker då jag är glad 😉
    Av någon anledning så kopplar jag dessa skålar lite till Höganäs senaste kollektion (vilken jag gillar massor), men det är nog den blanka glasyren som gör det…

  2. hejsan! det gick bra med teatergrejset, gjorde två sen fick det räcka. Men man får ju lite panik när man ser att alla använder typ alla funktioner som finns i PS. Gillar att hålla det enkelt och snyggt, tråkig som man är 🙂 Hur gick det för dig? Antar att det gick bra för du har ju jobbat med det innan också som man ser!

  3. Jag har hört att det är så att det är eget arbete på förmiddagen och sen redovisning på eftermiddagen, men jag är inte hundra på om det stämmer. Ska försöka ta reda på det!
    Om du hör nått om det så får du gärna höra av dig, hade inte skadat med sovmorgon känner jag… Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *