Kök i två nyanser

Ge köket rymd genom att blanda färger på luckorna

”Våga två färger” är uppmaningen i Family Living’s senaste köksspecial. När jag kikade efter köksinspiration hos Vedum hittade jag detta kök i just den sammansättningen, vågat med två färger. Det ser också ut att va just det kök som fått stå modell i tidningens inredningsreportage. En färg på luckorna nere och en på de övre. Mörk botten nedtill och ljusare högre upp är något som ger ett luftigt intryck med mer rymd. I ett kök med litet utrymme kan det få taket att lyfta och ge ett något större intryck. Vårt miniminikök står inför något som skulle kunna va en renovering längre fram. Grått nedtill och vitt upptill låter som en kombo att fundera vidare på.

Bilder: Vedum

4 reaktion på “Kök i två nyanser

 1. Riktigt snyggt kök! Efter ett års velande och planerande har vi just gjort vår köksbeställning och det blev ungefär så här med svart nere och vitt uppe, jag hoppas det blir bra… Grått låter snyggt det också. Gillar den ljust blåa nyansen på kaklet. Fräscht! Och den orangea KitchenAiden skulle jag inte heller tacka nej till… Trasmattan var ytterligare en snygg detalj. Och stolarna och porslinet… Oj, jag gick verkligen igång på de här bilderna märker jag. 🙂
  Ha en bra dag!
  Kram!

  • Susanne: Visst är det snyggt! Ska bli kul att se ert kök sedan när det är klart. Tycker det är en kul grej att ha olika färg på luckorna, har inte sett det så ofta tidigare men nu har jag verkligen fastnat för det. Som du säger, det här köket innehåller en hel del fina detaljer man inte tackar nej till!

   Kram
   /Johanna

 2. Pingback: Omvänd ordning | Johanna.B

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *