Saken är gul

Helt klart gult

1. Ljusstake för blockljus från Madame Stoltz, 189kr på Favoritsaker.se2. Ljushållare från Madame Stoltz, 59kr på Favoritsaker.se3. iPal, 2190kr på GardenHome.se – 4. Kuddfodral ”Lisa” från Brita Sweden, 349kr på Designonline.se 5. Margretheskål, 249kr på Inreda.com 6. Salladsbestick från Lagerhaus, 35kr – 7. Skärbräda från Lagerhaus, 29kr

Solen tittar fram, marken är förhållandevis torr och vårkänslan börjar så smått smyga sig på. Gult börjar komma på tapeten, solgul och påskgul, och vad passar då inte bättre än att bjuda på några små gula läckerbitar. Lägg särskilt märke till nummer två, en  ljuslykta i form utav en fågelbur från Madame Stoltz. Finns på Favoritsaker.se.

Nu hoppas vi det solgula vädret håller i sig länge framöver och skulle det göra det finns alltid förra årets gula lista att beskåda här (för den som bara inte kan få nog av allt detta galet gula).

6 reaktion på “Saken är gul

  1. Åh, vilken färgkick, men inget för mitt hem. Gult är en av de färger jag minst använder inredningsmässigt. Men så här samlade i en blogg kan det vara riktigt härligt att titta på! =)

  2. Hei, så herlig det er med gult! En blir så glad av å se på det! Likter alt jeg ser:) Herlig og inspirerende blogg du har! Ha en fin kveld.

  3. Jag gillar gult mer och mer och sakerna du valt ut gjorde inte färgen mindre fin. Supersnygga saker! Jag gillar särskilt den höga ljusstaken för blockljus. Kram Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *