Slå ett slag för brödrosten

Brödrost från Elgiganten, 199kr

Införskaffade mig tidigt i flyttprocessen en skinande fin brödrost. Det är ett hett student/spara pengar tips att införskaffa sig en brödrostare. Fick redan första veckan slänga några kvarvarande brödskivor där bäst före datumet gått ut. Nu slänger jag brödet i frysen. Och för mig får den gärna stå framme här på mitt bord och glänsa!

9 reaktion på “Slå ett slag för brödrosten

 1. Och så fint fat invid brödrosten!
  Förstår att det måste vara väldigt frustrerande att inte få spika upp något alls på väggarna! Är det nytapetserat och nitiska ägare?

  Det kommer bilder på soffan så snart jag orkat piffa till lite, man måste ju få visa den ur bästa synvinkel så här på premiären…

 2. Vad an denna motståndsrörelse? 😛 vi får se men funderar helt klart på det, kul grej.

  Jaa det börjar klarna nu fakitskt, var rätt körigt i skallen förra veckan, men nu börjar det kännas lite roligt. Hur är det själv med studierna?

 3. Brödrosten är ett absolut måste här hemma & har man en så snygg som du så kan man absolut ha den framme:-) Kram/jenny

 4. Det var en väldigt fin brödrost. Jag ska investera i en sådan sen också, vår är så plastig.. men den måste stå framme för vi har ingen plats.. :/ Kanske köper en som din. Gillar tallriken som brödet ligger på förresten 🙂

 5. När jag var liten älskade jag rostad Barkis/franskbröd (inte skivat). Det måste ju vara världens billigaste bröd! Det var länge sen jag testade det, men blev grymt sugen nu! 🙂 Ha det gott!

 6. Och sedan fungerar den ju faktiskt till fiskpinnar också… 🙂 Trodde det var en skröna om lata studenter, men jag kände en kille när jag pluggade som bevisligen använde den så…

  Kram
  MissStorm

 7. hejsan. Shit deva ett tag sen jag kolla in på din blogg. fy mig. jag hörde av jossan att du hade kommit in på någon hem inrednings skola. Shit va roligt.

  jaa du jag måste bara hålla med brödrosten är en underbar uppfinning. rostat bröd är så mycket roligare och godare att äta på morgonen.
  😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *