Stort fynd på den ”stora” loppisen

Målet med gårdagens loppis va att komma hem med en golvlampa. Målet uppnåddes inte, men lika glad är jag för det.

På ett bord låg en påse med svarta bakelit bestick som jag till en början ignorerade eftersom jag redan har en hel drös med dessa bestick. Men så slog mig tanken att jag kanske i alla fall skulle fråga vad priset va. Och tur va väl det för hem kom jag med sex gafflar, sju knivar och sex skedar för en ynka 20-lapp. Jag menar, det va ju ingen tvekan om att dom skulle med! Nu brottas dubbla uppsättningar bestick i min besticklåda, men vad gör väl det. Vad jag skulle vilja ha är små skedar i samma modell.

Lampan får vänta men jag tänkte nästan jag skulle ta en span på blocket eller tradera för att se om dom har någonting intressant att erbjuda.

5 reaktion på “Stort fynd på den ”stora” loppisen

 1. Väldigt fina och tåliga! Jag har precis likadana.
  Har du varit på plastutställningen på Dunkers kulturhusi Helsingborg? Med ditt designintresse är utställningen ett måste.

  Vänliga hälsningar

  Catharina

 2. Fina bestick!
  Erikshjälpen i Växjö har ett väldigt bra sortiment till väldigt bra pris! Men det är bara öppet vissa dagar i veckan och det gäller att hänga på låset om man vill ha de bästa sakerna! Ett litet tips bara. /Maria

 3. Vi har över 20 st (om det ens räcker!) av varje tror jag.. i lite olika former på skaften. Men så går dom ju sönder lite efter hand också, så det är bra att ha ett gäng på lager! 🙂
  Dock verkar teskedarna vara svåra att få tag på. Det är ytterst sällan det har följt med när vi har köpt, och alltid har det varit färre. Skumt det där!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *