Vad kommer skrivas om i år?

House Doctor

Jag fortsätter på det nostalgiska temat och babblar på om förra året. Jag tänker på vad jag skrev mest om och kan inte annat än att utnämna Ferm Living till vinnare. Vi får se om det nya året kan bjuda på lika mycket fint från det danska gänget. Nu sitter jag och väntar spänt på vår/sommar-kollektionen som verkar stå och lura bakom hörnet!

Inför året som kommer ser jag framför mig två andra danska gäng jag kommer ha svårt att INTE skriva om. Tänker på färgglada Rice med bland annat överkastet från förra inlägget men också på House Doctor. House Doctor är lite mer nedtonade, inte lika färgstarka och lite mer rejäla. Se bara på bilderna, dom säger en hel del. Bland annat att mycket av deras saker lätt skulle kunna få en fin plats här hemma!

Bilder: housedoctor.dk

2 reaktion på “Vad kommer skrivas om i år?

  1. Ååå, trodde du hade slutat blogga, också hittade jag hit idag och vad glad jag blev av att se full uppdatering. Å vilka fina saker du har i din shop då. Har skrivit ett inlägg om det på min blogg, säg till om det inte känns ok att jag lånade dina bilder så tar jag bort dem… Men vill verkligen sprida dina fina affischer och underlägg, så fina!
    KRam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *