Köpvillkor

Priser
Alla produkter anges med pris i SEK inklusive moms och i varukorgen ser du det totala priset inklusive både moms och frakt. För order som ska skickas utanför EU visas pris exklusive svensk moms i kassan.

Betalning
Betalning kan ske på flera olika sätt:

Faktura

Hos mig tar Klarna hand om faktureringen. Väljer du faktura som betalningsmetod i kassan skickas fakturan till dig via mail i samband med att din order skickas. Betalningsvillkoren från Klarna är 14 dagar från och med dagen då varorna skickas. Har du frågor om din order går det bra att kontakta mig, har du däremot frågor om ditt fakturaköp hjälper dom dig lättast på Klarnas kundtjänst som du når på 08-120 120 10. Mer info om Klarna hittar du här. För betalning via faktura tillkommer 29kr i faktureringsavgift, avgiften läggs på din faktura. Betalning med faktura är endast tillgängligt för svenska kunder.

Delbetalning
Delbetalning sköts via Klarna som även har hand om betalsättet faktura. Väljer du delbetalning i kassan har du möjlighet att delbetala din order i upp till 24 månader. Mer information och villkor för Klarnas delbetalning hittar du här. Har du frågor om din order går det bra att kontakta mig, har du däremot frågor om ditt fakturaköp hjälper dom dig lättast på Klarnas kundtjänst som du når på 08-120 120 10. Mer info om Klarna hittar du här. Delbetalning är endast tillgängligt för svenska kunder.

Kortbetalning
Väljer du kortbetalning som betalmetod skickas du vidare till Payson som ser till att din kortbetalning sker enkelt och säkert. Det går bra att betala med både Visa och Mastercard. Mer information om Payson och kortbetalning hittar du här.

Direktbetalning via bank
De största svenska bankerna, Handelsbanken, Swedbank och SEB går alldeles utmärkt att betala via direkt. Väljer du betalalternativet direktbetalning skickas du vidare till Payson som ser till att din betalning sker enkelt och säkert. Vill du veta mer om Payson och direktbetalning finns information här.

Paypal
Har du ett konto hos Paypal kan du enkelt och säkert genomföra din betalning från ditt konto. Mer information om Paypal och hur du öppnar ett konto finns här.

Bankgiro
Det går också bra att göra en förskottsbetalning direkt till Johanna.B’s Bankgiro. Din order skickas så fort betalningen inkommit. Tänk på att leveranstiden kan bli någon dag längre då det kan ta upp till en dag innan en överföring mellan konton syns.

Frakt
Sverige
Frakten kostar 49kr eller 69kr beroende på hur snabbt du vill ha din order levererad och om du vill kunna spåra den.

Europa (Inom EU)
Frakten kostar 89kr och leveransen skickas som brev.
Finns ditt land inte med i den valbara listan i kassan? Skicka ett mail till [email protected] så ska jag se om det går att ordna!

Europa (Utanför EU)
Frakten kostar 149kr och leveransen skickas som brev.
Finns ditt land inte med i den valbara listan i kassan? Skicka ett mail till [email protected] så ska jag se om det går att ordna!

Shipping to other countries
Please send me an email at [email protected] with information about where you want your order to be shipped. I am sure we can find a way!

Leverans
Sverige
Dina varor packas och skickas med Posten och leveranstiden hem till dig beräknas till 2-5 arbetsdagar för normalfrakt. Väljer du det snabbare fraktalternativet beräknas din order vara framme inom 1-2 arbetsdagar. När din order har packats och skickats får du ett mail om att din leverans är på väg. Vissa försändelser från Johanna.B är skrymmande och går inte ner i en vanlig brevlåda. Om så är fallet får du vid en avi hemskickad med information om uthämtning på ditt närmsta postombud.

Utanför Sverige
Dina varor skickas med svenska Posten och den normala leveranstiden inom Sverige är 2-5 arbetsdagar. Oftast går det lika snabbt men räkna gärna med någon extra dag.

Shipping to other countries
Please send me an email at [email protected] with information about where you want your order to be shipped. I am sure we can find a way!

Reklamation
Är du inte nöjd eller fått fel vara? Kontakta mig så fort som möjligt på [email protected] eller 073-443 35 03.

Retur
Vill du returnera en vara? Kontakta mig på [email protected] eller 073-443 35 03 så snabbt som möjligt så löser vi det praktiska. Johanna.B står för de portokostnader som uppstår då du vill göra en retur och du får en retursedel via mail att fästa på ditt paket. Din ångerrätt gäller i 14 dagar från den dag du mottagit leveransen och gäller för varor och produkter i oförändrat skick.

Byte
Vill du byta en vara? Kontakta mig på [email protected] eller 073-443 35 03 så berättar jag hur du går till väga. Bytesrätten gäller i 14 dagar från den dag att du tar emot varan. Johanna.B står för alla fraktkostnader som uppstår vid ett byte av en vara.

Återbetalningsskyldighet
Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan senast 30 dagar från den dag då vi tog emot varan i retur.

Nyhetsbrev
När en order läggs anmäls du automatiskt till mitt nyhetsbrev som skickas ut ungefär en gång i månaden. Vill du inte ha det är det lätt att avanmäla dig i mailet.

Kontakt
Johanna.B
Johanna Billingskog
Siljansvägen 28
120 55 Årsta

[email protected]
073-443 35 03
Facebook: https://www.facebook.com/Johannab.se
Twitter: https://twitter.com/johannabtweet
Instagram: http://instagram.com/johannabse/