09 startar i naturens tecken

Från Bookbinders Design kommer nu 2009 års kalender och visst går den i naturens tecken. Illustrationerna är inspirerade av Maria Högbergs mönster ”Wonderorld”. Ett bra sätt att börja det nya året på med dess nya löften, men än är det ju ett tag kvar. Bookbinders själva säger ”Varje nytt år ger minst 365 tillfällen att sätta ny färg på tillvaron”.

PS. Anar jag inte en liten uggla, eller två till och med?!

6 reaktion på “09 startar i naturens tecken

 1. heheh nee men vaa roligt. låter ju riktigt kul faktiskt. själv tänkte jag läsa butikskomunikatör programmet i leksand.

  jo det är bara bra med mig .. jobbar åå sliter som vanligt typ ..
  Ja jag älskar den kursen altså. den är helt underbar. Vist läste du en kurs där med förra året?

  ja men vist kommer jag ihåg det det som såg ut som en klase? typ?
  ja men självklart kan jag göra ett sånt till din mamma vad vill hon ha för färger då ? heheh vaa gullit att hon lånar ditt heheh 😀

  Puss

 2. oj vilka fina kalendrar, en sån skulle man ha:) Ja men visst är det så, man kan inte hålla sätta massa förbud. de håller ju inte. Men ja blir himla imponerad av personer som tex Anna som ja nämde i bloggen, som klarar att hålla sig från sötsaker. Det är ju verkligen att prioritera något annat å så mycket bättre:)

 3. jaa jag vet inte när jag ska söka antingen blir det till hösten som kommer eller till nästa. jag har så mycket jag vill göra innan jag börjar plugga. har så svart att bestämma mig.

  ja antlingen kan jag göra ett i samma färger som ditt? eller så kan jag göra ett som är brunt/svart/ grått?. sen kan man ju bara ha färgen på bandet efter humör typ. 😀 vill du ha metalldelarna i guld eller i silver?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *