Alltid denna Billy

Bland Sveriges, eller kanske världens, mest sålda och använda möbler måste väl ändå bokhyllan Billy äga en ganska hög ranking. Inte är det nog många som kan stoltsera med orden ”jag har aldrig haft en Billy”. Jag va länge en av dessa få personer, men jag blev student. Lite pengar, litet utrymme och ett lättillgängligt IKEA senare står jag med svarta Billy gånger 2.

Jag är nöjd. Kanske nöjdare än va jag trodde från början va möjligt. Faktum är att jag mer och mer börjar inse att det är en bokhylla som egentligen är oändlig. Jag menar, möjligheterna är oändliga. Jag spanade runt lite och fann att Billy har en given och ärad plats i folkets hem.

Och inte nog med det. Tröttnar du på gamle Billy kan du lägga ut den på Blocket och låta den umgås med de 1044 andra gamla avdankade hyllor som finns där (sökning på ”Billy” 15/9-2008).

Alla bilder från flickr.com.

För originalbild och ursprung klicka på bilden.

5 reaktion på “Alltid denna Billy

 1. Ja Billy han är minsann en populär kille han=)
  Jag har en som står uppe på vinden, men det finns inte någon plats för den i lägenheten.
  Men de är billiga och bra!

 2. Jag blev med Billy först då jag flyttade ihop med min nuvarande man. Jag var mer en Ivar-tjej.
  Där vi bor nu har vi stoppat i en Billy i ett igensatt dörrhål. Passade perket och fick snygg inramning av de gamla karmarna. Tack för det IKEA.

 3. Perfekt med bokhylleinspiration! Precis vad jag behöver just nu. Den sista bilden ser ut som någonting jag skulle kunna tänka mig. Snyggt med inbyggda hyllor.

  Kram
  MissStorm
  (Hihi! Koka potatis i micron! :))

 4. Pingback: Å himlen är blå | Johanna.B

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *