Fina necessärer att vinna hos Retro Elephant

Tack vare att många redan anmält sig till tävlingen hittade jag Retro Elephant som tillverkar fantastiska produkter i fantastiska tyger och mönster. Tävlingen pågår till 26 oktober, mer info finns såklart hos Retro Elephant själv. Kika in om du inte redan gjort det!

Bild från Retro Elephant

8 reaktion på “Fina necessärer att vinna hos Retro Elephant

  1. hejsan nu har jag räknat ut priset och alt på halsbandet. det blir 200 kr och då ingår ett band också sen blir det frakten på de. Som jag inte vet priset på. Är det okej? Jag kan ta bort bandet om du vill?
    kram kram

  2. Läckra mönster, den turkos/rosa/orange blir favoriten.

    Apropå läckert, ah, bloggen, sjuttsingen vad snyggt! Headern så klart, och etiketterna, coolt med de blandade fonterna (fast inte helt glasklart vad som är skillnaden på etiketter och kategorier). Och så hur många snygga lampor som helst 🙂 Ursnyggt, vad duktig du är.

    I helgen hade jag besök av två kompisar från Växjö och snart ska jag ner och hälsa på igen. Stockholm och Växjö är väl Sveriges bästa städer :-))

  3. Hej! Så fina, vill ha en sån! Vad jag minns lyckades jag inte svara på din fråga om vad jag har jobbat med, förut! Jag har jobbat på Duka i 5 år. Tillsammans med en butikskommunikatör hälften av tiden, och när hon slutade fick jag göra största delen av arbetet med skyltning/exponering. Men jag har nog givit upp planerna på att utbilda mig mer inom det området för ganska länge sen… Men som sagt, det är otroligt roligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *