Fullt upp på inredningsfronten

Japp det är fullt upp just nu på Folkuniversitetets inredningslinje. Uppmätningar är gjorda, planritningarna är klara och skisserna bytta.

Uppgiften här är altså att mäta och rita upp två angränsande rum hemma i lägenheten och låta någon annan ta sig an uppgiften att inreda dom. Själv fick jag ta mig an Sophies två rum, hennes eget sovrum och ett kombinerat gästrum/förvaringsrum för en stor vin och sprit samling.

Till detta fick vi även plocka fram varsin visionsbild. Eftersom Sophie är en riktig rockbrud visade bilden inte helt oväntat ordentlig rock&roll. En utmaning blir det för lilla mig. Ett krav på mycket förvaringsmöjligheter har jag fått också. Förvaring känns som ett problem som man så smått börjar lära sig att lösa. Gitarrer ska upp på väggen också. Efter en höst i Hultsfred omringad av Loves gitarrer ska nog inte det vara något problem.

Själv plockade jag fram en bild som jag föll för och som går att utläsa ganska mycket ur. Lek med ljus och skugga, grafiska linjer, hemtrevnad, omslutenhet, värme, kontraster m.m. Ska bli intressant att senare i vår få se hur man skulle kunna göra här hemma efter denna bild:

Visionsbild

Andra bloggar om: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *