Hur gick tentan då?

Jo tack det gick alldeles utmärkt. Tror jag egentligen kunde mer än vad jag trodde när jag gick dit, det är fantastiskt att huvudet är med precis när man behöver det.

Nu är det snart dags för den obligatoriska tentafesten som känns behövlig. Besökte Designtorget förra veckan och det kommer en hel del roliga nyheter. Bland annat dessa muggar som är det perfekta partytricket. Jag menar, hur många gånger har man inte oavsiktligt bytt glas med grannen? Dra bort den monterade klisterlappen och skrapa in ditt namn med nageln, och vips, du får ha ditt glas alldeles för dig själv! Kanske vore någonting för kvällen?!

Bild: Designtorget

4 reaktion på “Hur gick tentan då?

 1. Vad duktig du är! Skönt att det känns bra :-). Vilket jättefin fågelhus, måste ila till Lagerhaus här i Kalmi och se om de har.. men var sjutton ska jag hänga det.. på tredje våningen utan balkong hihi.
  Kram

  PS. tack för tipset om muggarna, de måste jag också göra ett inlägg om DS

 2. Jag har nog heller aldrig hört om någon som blivit lurad på tradera men det är typiskt mej att bli det. 😛

  Åh, hoppas det känns för mej som för dej efter min tenta på fredag… Dock har jag en känsla av att det inte kommer göra det..

  Ha det bra!
  //Johanna

 3. Ja det är klart viktigt, sedan kanske det blir roligare nu då man har någon att fira den med, sedan om det kom lite snö med så skulle jag inte gråta.:)

  Cooola muggar förresten!:)

  Kram, Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *