Johanna.B 1 år

Idag firar vi och utropar alla glada hurrarop för Johanna.B som blir ett år gammal! Det första året har bjudit på både glädje och utmaningar. Allt började i ett studentrum i Hultsfred där inläggen mest handlade om att förmedla till familjen hemma i Stockholm vad som skedde och hur jag mådde. I dagens läge vet vi ju alla att det inte riktigt ser likadant ut och att funktionen inte riktigt är densamma.

För att fira denna stora dag och denna stora period av ettårigt firande kommer självklart bloggen få ny inredning. Vad kan vara mer passande än en omstyling?!. Kanske har ni redan märkt några små nya utsmyckande detaljer och funktionella ting. Har ni inte det så hänvisar jag till högerspalten där nyheterna är både vackra och funktionella.

”Prenumerera” har förenklats och förskönats. Med hjälp av de svart/vita symbolerna kan du enkelt starta prenumeration på Johanna.B’s feed, få inlägg direkt till mailen eller prenumerera med hjälp av Bloggkoll. De färgglada tavlorna som också har fått sin givna plats på väggen skickar dig nostalgiskt tillbaka till gamla, men icke mindre intressanta, inlägg.

Förflytta er ett år tillbaka, till 18 september 2007. Bloggens första inlägg.

10 reaktion på “Johanna.B 1 år

 1. Nyp i kinden och grattis till den lilla ettåringen=)
  Ser att det bjuds på tårta, jag tar en bit innan jag går tänkte jag…

  Klart att jag har bloggen på bloggkoll, annars hade jag aldrig kunnat lägga första kommentaren=)
  Ha en mysig kväll!

 2. Det får man väl ta en skål på tycker jag! Fast efter igår kanske det inte är aktuellt… De i min grupp såg allt lite slitna ut idag 🙂

  Här kommer en skål och grattis ifrån mig iallafall!

 3. CONGRATULATIONS ON YOUR BIG DAY BABE! 🙂 Kul att du firar ett år inte alla bloggar som varar så länge… Verkar vara mycket bloggstress på tapeten och så:) Ha det fint tjejen!

 4. Ja må den leva, ja må den leeeva! Grattis bloggen! 🙂
  Blev bra med nya högerspalten.

  Ha en fortsatt trevlig födelsedag!
  MissStorm
  ps: Vad jag fixar med hoppas jag kunna visa i helgen… 🙂

 5. Wow – va det 1 år sen!! Har hänt en hel del eller hur! Åh ikväll kommer jag – då kan vi fira lite krammm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *