..julen vara än till påska

Det går så otroligt fort. Snart är det redan påsk trots att det känns som om julen knappt har hunnit iväg (för mig blev det ju inte ens någon ordentlig jul den här gången). Jag brukar inte vara den som tycker att påskpynt är någonting man måste ha, inte alls lika viktigt som jul överallt. Men påskris ska man ha, det är för mig faktiskt ett krav. Påskris och påskägg fyllda med godis.

Påskdekorationerna har dykt upp för länge sedan och riset är inget problem att få tag på det heller. Åhléns har tagit fram riktigt fina små påskiga dekorationer i både klassisk och modern stil.

Lite tungt är det nu när man hela tiden går mot att bli mer och mer vuxen. När kommer åldern då man inte längre får leta påskägg i trädgården. Ok, den har nog kommit för länge sedan. Men kommer jag få något påskägg överhuvudtaget i år kan man ju fråga. Jag hoppas gränsen inte gick vid 20.

Påskägg från Åhléns

Påskägg från Åhléns

Andra bloggar om: , , ,

7 reaktion på “..julen vara än till påska

 1. Ja men du kan få påskägg av mig med självklart! Det blir man aldrig för gammal för, de hör till!

  Bilden är snygg på oss mkt gamal men vilka hetingar verkligen.. Snart är det time för den där filmen asså. Allt bra?

  Saknar dig my friend !! <3

 2. Ja men gumman klart påskharen kommer med påskägg eller hur det nu är 🙂 sånt försvinner inte med åldern… Dagens visdom: man blir inte äldre än vad man gör sig!!! Kram

 3. Woho!! Ser fram emot påsken då! 🙂
  Ska nog va på Ljusterö då tror jag. Då kanske man kan få springa runt i trädgården och leta ägg som på den gamla goda tiden. Usch nu låter det som om jag är jättegammal..

 4. Jag tycker man aldrig blir för gammal för påsk ägg. Vissa kanske tycker de med det är sånna tråkiga människor som tycker man bli för gammal för att fira sin födelsedag och för gammal för att få julklappar. Jag tycker att man aldrig kan bli för gammal för att uppmärksamma nått roligt. Man behöver saker att se fram emot då och då så som påsk, jul, och självklart födelsedagar. Jag tror att när ”vuxna” (tråkiga) skyller på att man blivit för gammal för nån vis sak är för att dom är snåla eller lata och inte orkar uppmärksamma en den dagen.

  jag har slutat gå med kryckorna redan. orka inte med dom bara ivägen. heheh.

 5. Hörru hjärtat. Vad händer med uppdateringarna? Det är ju nästan så man är rädd att det hänt dig något.. Hör av dig!!

  Saknar dig kramis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *