Tisdagstema: Höst

Jag har tagit upp det förut, att hösten är här. Och med den har alla ekollon och ugglor dykt upp, ni vet vad jag pratar om.

Annars så här års tänder jag gärna alla värmeljus jag kan få tag på och kurar upp mig i sängen bland kuddar och filtar. En bra bok passar utmärkt i det sammanhanget, eller varför inte en gammal tidning?! I just en gammal tidning hittade jag bilden ovan som kanske inte självklart säger höst men mycket väl den rumslighet och omslutenhet vi så ofta söker på hösten. Därför får den illustrera temat som idag är höst.

Fler bidrag till Tisdagstemat finns här.

Bild ur Residence nr. 4/2002

7 reaktion på “Tisdagstema: Höst

  1. jättefin bild:-) Här tänds det också mycket ljus och kuras ihop med en filt,bok och en kopp te:-) Jättemysigt. Kram/jenny

  2. Visst är det så när hösten kommer, att de gamla böckerna, tidningarna och pysselprojekten kommer fram. Jag har helst sommar, men hösten har sin tjusning, helt klart! 🙂
    Ha det gott!

  3. Hej Anneli!

    Jo visst är det egentligen så. Men eftersom jag inte är någon superfotograf och bloggen i huvudsak är en blogg om inredning så väljer jag att tolka temat som ett bloggtema. Temat kopplar jag ihop med något intressant inom det område jag skriver.

    /Johanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *