Tisdagstema: Privat

Jag börjar vänja mig vid att folk passerar utanför fönstret eftersom jag bor på nedre botten. Men nu när hösten kommit och det snabbt blir mörkt ute vet jag ju själv att man utifrån gärna kikar in när all belysning är tänd. Har länge haft en rulle insynsskydd i sänglådan och nu tror jag det är dags att använda den. Ska se om jag kan få upp lite plast på dörren och fönstret så det blir lite mer privat här hemma.

9 reaktion på “Tisdagstema: Privat

 1. Jag lovar att visa upp hur det blev med ljuslyktorna sen :)De skickades idag så borde komma i veckan!
  Mjo nog hittade jag en skärm allt, men den blev lite för liten så den får fungera som ”så länge”-lampa tills den perfekta dyker upp. Kika i bloggen imorn så kommer det bilder 🙂
  kram

 2. Maria:

  Hej Maria! Nej, mönstret från Strössel är inte nytt. Köpte plasten för kanske ett halvår sedan på Designtorget. Hade planer för det då som aldrig blev av! Men tur va väl det!

  Kram
  /Johanna

 3. Åh nu blev jag nyfiken! Ska själv flytta till bottenvåningen om en vecka och har redan (på de snabbvisiter jag gjort dit) märkt att folk mer än gärna kikar in när de går förbi, precis som jag själv gjort om jag gått där ute.
  Jag vill jättegärna se hur det blir och höra om du är nöjd!

 4. Sama:

  Jag kan meddela att plastfilmen nu är uppsatt och jag är hur nöjd som helst. Det känns mycket bättre, känns som om man är lite mer skyddad. Jag lägger upp bilder om en vecka när belysningstemat är över!

  Kram
  /Johanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *