Affärsidén som hjälper dig hänga den perfekta (?) tavelväggen

perfect_picture_wall

Mitt i arbetet med att försöka få någon rätsida på hur bilderna på min vägg ska vara placerade hittar jag detta. Jag hittar företaget number one. Företaget som specialiserat sig på ”picture walls”.

Gör du ett köp får du enligt företaget The Picturewall den perfekta tavelväggen på bara minuter. I det kompletta kitet ingår som nummer 1 en mall. Mallen fäster du på väggen (mallen hjälper dig även med vilken höjd tavelväggen passar bäst på) och gör små markeringar i väggen. Fäst krokarna. Häng sedan upp tavlorna i ramarna som ingår. Är det inte fantastiskt så enkelt det kan vara. Vill du ha ännu mer hjälp på traven? Skriv ut bilder i färdiga set från företagets webb!

En genialisk idé. En genialisk idé som dödar vartenda uns av kreativitet. En idé som dödar vartenda uns av personliga tavelväggar. Eller, är jag helt ute och cyklar? Till en mycket viktig fråga: Vad definierar den perfekta tavelväggen?

instruktion

Foto: thepicturewallcompany.com

5 reaktion på “Affärsidén som hjälper dig hänga den perfekta (?) tavelväggen

  1. Nja, det verkar väl lite omständigt också med mallen 😉 Jag hade hellre velat ha ett program som man kunde ladda upp sina bilder till och att det sedan slumpade fram olika kombinationer på en testvägg.

  2. Det är inget för mig som älskar att hänga tavlor själv. Experimentera, fixa och hänga lite mer hit eller dit. Dock så är det väldigt många som är urdåliga på att hänga tavlor – så för dem kanske det är något. Men då är det ju ingen sport…

  3. Jag brukar lägga alla tavlorna som jag ska sätta upp på golvet först, då ser man om det ser ok ut. Förstår inte vitsen med en mall…men men…..

  4. Visst var den snygg tavelväggen, men det vore tråkigt om alla hade en sån vägg hemma.. Gillar den nedersta bilden i förra inlägget bättre! Personligt och väldigt fint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *