Projekt: Balkong

balkongen_ar_pa_plats1

Nu är balkongen hemma i Stockholm på plats! Och enligt rykten ska den nu ha fått både dörr och räcke. Det här har jag inte sett med egna ögon men jag ska kolla riktigt noga när jag kommer hem nu till helgen. Tänk när det börjar lite varmare och solen kanske tittar fram, då minsann ska jag va där och ta det där steget ut genom dörren och förutom det har jag blivit tilldelad det prestigefyllda uppdraget att hjälpa till med inredningen!

5 reaktion på “Projekt: Balkong

  1. Vilket bra beslut att sätta dit balkonger. Det är ju verkligen guld värt att ha ett ställe att lapa sol. 🙂 Ser fram emot att se det färdiginredda resultatet.

  2. Sitter på tåget och surfar runt – å känner mig så modern! Har köpt en tidning: 25 tips för din balkong… så nu får vi se!! Härligt att du kommer hjälpa till. puss

  3. Jag trodde inte heller att det var alltför länge sen jag gick ut gymnasiet men tji fick jag. Några år (fler än jag först trodde) hade tydligen hunnit gått.

    Skönt med balkong! En otrolig frihetskänsla enligt mig. Jag har gjort både och, dvs bott med och utan balkong och det slår verkligen när solen skiner utanför och man inte vill något hellre än sitta i solen och äta frukost.

  4. Härligt att få balkong! Det är ju såå skönt att ha. Längtar också till att få piffa till på min nu när det blir lite varmare. Ska bli kul att dela ideer med dig om det sen! Kram på dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *