TEMA: Grönskande platser

Nu äntligen känns det som om våren har kommit till oss. Temperaturen stiger, solen skiner och gatorna är plötsligt fyllda med glada skrattande människor. Visst känner man sig lycklig?!

Jag blir så extremt sugen på att gå ut i trädgården och sätta mig på altanen med en bok eller ett par musikfyllda hörlurar. Jag får också en extrem längtan efter att så små fina blommor. Den här längtan tror jag finns hos ganska många i vårt mörka land. Därför kommer denna veckas handla om ”Grönskande platser”. Allt från små balkonger till stora altaner. Igenvuxna trädgårdar och öppna ängar. Osådda frön och spirande rosenbuskar. Nätta cafémöbler och svulstiga rottingmöbler. Växtfyllda fönsterbänkar och varma växthus. Ja ämnet är brett. Häng gärna på. Ett inlägg varje dag eller ett inlägg på hela veckan spelar ingen roll. Lämna gärna en länk så jag kan spana och få inspiration från dig!

Det pågår just nu stora planer för vår lägenhet och bostadsrättsförening. Efter beslut ska bygglov lämnas in angående balkongbygge. Längtan efter att det redan nu skulle vara klart är stor nu när solen tittar fram. Mer om det i temats första inlägg senare i eftermiddag.

3 reaktion på “TEMA: Grönskande platser

  1. Tack för din gulliga kommentar, det värmde verkligen! Vad roligt att du tipsade om din blogg så att jag hittade hit. Ska genast lägga till dig på bloggkoll så jag vet när du gör ett inlägg. Ha det så bra, kram Sandra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *