010110

Överkast från Rice, finns på Inreda.com

Det är nu man ska sätta sig och summera året som gått. Kort kan det summeras som året då ingenting blev som planerat. Lärt mig en hel del har jag ändå gjort, allt blir inte alltid som man tänkt sig. Ibland säger hjärtat ifrån och då är det bäst att lyssna!

Nu är det inte bara nytt år utan också nytt decennium. Det ser ljust ut! Johanna.B kommer fortsätta växa och knaka. Men det bästa av allt finns inplanerat till hösten. Då ska jag och Love, efter fyra år på distans, äntligen få hitta vår egna lya att slå oss ner i! Överkastet på bilden kommer från Rice. Vi fick det levererat till oss på jobbet bara häromdagen. På något vänster känns det som att det får agera symbol för den drömmen. Det där egna, det där gemensamma. Sen är jag grymt sugen på att göra ett eget lapptäcke. Vi får väl se vad det nya året har att erbjuda! Nu ska vi skutta in i biomörkret med en gigantisk popcornbunke!

Bild: Rice

3 reaktion på “010110

  1. Pingback: Vad kommer skrivas om i år? | Johanna.B

  2. Snyggt lapptäcke. Det ska jag också satsa på i år men min plan är att virka ett. Återstår att se om det blir något förstås…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *