Vanliga Frågor

Går illustrationerna att beställa i en annan färg eller en annan storlek?
Klövertavlorna finns bara i 40×50 och 50×70 cm, i svart, gult och grönt. De är tryckta på ett tryckeri i Västerås och trycks alltså inte efter beställning (som jag vet många gör). Jag valde att göra så för att kunna trycka så miljövänligt som möjligt och få så bra kvalitet som möjligt, till det bästa priset.

Går brickorna och grytunderläggen att beställa i andra färger?
Lite då och då gör jag specialare och gör det möjligt att beställa grytunderlägg och brickor i andra färger. Anmäl dig till mitt nyhetsbrev för att få reda på när det är möjligt.

Går det att skicka varorna som present till en annan adress?
Japp det går och jag gör det gärna! I kassan anger du din adress under fakturaadress och mottagarens adress i fälten för leveransadress. I meddelanderutan kan du skriva om du vill att jag skriver en lite hälsning till mottagaren (kan vara bra så att personen vet vem som vart snäll). Sen väljer du betalalternativ som vanligt.

Is it possible to place an order outside Sweden?
Absolutely! If you want your order to be sent somewhere else, outside Sweden, please send an email to me at [email protected] and I will help you to see if it’s possible and how much it would cost to send my products to you.